Avanca International

« See all vacancies

Assistant Controller

Houd jij ervan als cijfers kloppen, heb je een hands-on mentaliteit en heb jij de ambitie om door te groeien naar een Financial Controller functie? Grijp nu je kans om aan de slag te gaan bij een snelgroeiend en award-winnende aanbieder van consumenten elektronica nabij het centrum van Den Haag!

Wat ga je doen?

Als Assistent Controller bij Avanca International ben je verantwoordelijk voor het dagelijks voeren van een juiste, volledige en tijdige financiële administratie. Daarnaast ondersteun je de Controller bij het optimaliseren en automatiseren van (financiële) processen en het zorg dragen voor betrouwbare sturings- en beheersingsinformatie. Je werkt in deze functie dus nauw samen met de Controller waarmee je samen de afdeling Finance vormt.

Je gaat je concreet bezig houden met onder andere:

Wie zijn wij?

Avanca International is een award-winnende producent, ontwikkelaar en distributeur van innovatieve mobiele lifestyle accessoires. Ooit begonnen in een huiskamer en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke internationale speler in de markt van accessoires voor smartphones, tablets en laptops (met onder andere onze merken Avanca en Sinji). Onze inspanningen zijn bekroond met een Deloitte Technology Fast 500 award, de European Business Awards en een positie in de Financial Times Top 1000.

In 2019 lanceerden wij ons smart home merk Hombli. Met dit merk zijn we hard op weg om een grote speler te worden in de internationale smart home markt. Hombli is reeds verkrijgbaar in 25+ landen.

We verkopen aan zowel bedrijven als consumenten en werken daarbij veel samen met online en offline partners. Ons team bestaat uit zo’n 20 voornamelijk jonge, hardwerkende collega’s. We schakelen snel, hebben geen 9-tot-5 mentaliteit, zijn serieus als dat moet, maar houden ook van een grapje/dolletje.

Wat bieden we jou?

Wat vragen we van jou?

Ben jij de collega die we zoeken?

Stuur je CV en motivatiebrief nu naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime