Avanca International

« See all vacancies

Administratief Medewerker / Orderverwerking

Ben je communicatief vaardig, nauwkeurig en ben je klantgericht? Wil je internationaal handelen en typeer jij jezelf als de spin in het web? En word je ook nog enthousiast als je kunt ondersteunen en regelen? Dan is dit je kans! Avanca International zoekt versterking voor op de commerciële afdeling!

Jouw functie

Als Administratief medewerker orderverwerking ben je samen met het team Sales verantwoordelijk voor het contact met onze klanten. Je ondersteunt het Sales team met alle werkzaamheden die in het teken staan van onze klanten. Dat betekent klantcontact, ondersteuning bij offertetrajecten, verwerken van orders en het klaarzetten van de orders voor verzending.

Jij neemt mee

Wat wij jou bieden

Wat zijn je taken

Wie zijn wij

Avanca is een award-winnende ontwikkelaar van innovatieve mobiele lifestyle accessoires. Ooit begonnen in een huiskamer en inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke internationale speler in de markt van accessoires voor smartphones, tablets en laptops. Onze inspanningen zijn bekroond met een Deloitte Technology Fast 500 award, de European Business Awards en een positie in de Financial Times Top 1000.

In 2019 lanceerden wij ons smart home merk Hombli. Met dit merk zijn we hard op weg om een grote speler te worden in de internationale smart home markt.

We verkopen aan zowel bedrijven als consumenten en werken daarbij veel samen met online en offline partners. Uitstekende ondersteuning bieden aan onze (eind)klanten is daarbij van groot belang. Ons team bestaat uit zo’n 20 voornamelijk jonge, hardwerkende collega’s. We schakelen snel, zijn serieus als dat moet, maar houden ook van een grapje.

Reageren

Stuur je CV en motivatiebrief nu naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Op acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gereageerd.